Okul Müdürümüzün Tatil Mesajı

Okul Müdürümüzün Tatil Mesajı

22.01.2022 340

Sevgili Öğrenciler, Değerli Öğretmen Arkadaşlarım ve Kıymetli Veliler,

Pandemi sürecinde tüm önlemlerimizi alarak başladığımız 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılımızın birinci dönemini tamamladık.

Öncelikle Kıymetli Velilerimiz, çocuklarımızın iyi bir evlat, iyi bir vatandaş ve en nihayetinde iyi bir insan olmaları yolunda onlara rehberlik edebilmektir ortak görevimiz. Emekleriniz ve işbirliğiniz için teşekkür eder, sağlıkla ve huzurla gelecek olan yeni dönem için iyi bir tatil olmasını temenni ediyorum.

Sevgili Öğrenciler, sizler bizim güçlü yarınlarımızsınız. Karne heyecanınızı tüm kalbimle paylaşıyor, hepinizi yürekten tebrik ediyorum. Dönem boyunca gösterdiğiniz çabanın bir belgesi olan karnelerinizden hareketle eksiklerinizi belirleyip kendinizi yenileyeceğiniz kısa bir mola zamanı. Her kitap yeni bir dünyadır; hepinize farklı dünyaların kapılarını kitaplar ışığında araladığınız, huzurla geçireceğiniz bir tatil diliyorum.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Tüm Dünyayı etkileyen Pandemi koşullarında çocuklarımız için gösterdiğiniz çaba, verdiğiniz emeğin hakkı ödenemez. Öğrencilerimizi bilgi ile donanmış, sosyal başarısı yüksek, kendini ifade edebilen, sosyal faaliyetlerde etkin rol alabilen, hayatın her alanında başarılı bireyler olabilmeleri için bir dönem boyunca emeğinizi esirgemediniz. Bu dönemi başarıyla geçirmemizde katkı sağlayan tüm öğretmenlerimize, müdür yardımcısı arkadaşlarıma ,okulumuz personeline ve okul aile birliği üyelerimize teşekkür ediyor, sağlıkla dolu bir yarıyıl tatili geçirmenizi diliyorum.

Saygı ve sevgilerimle...İYİ TATİLLER.21/01/2022

 

                                                                                                                      Meral ALMUS

                                                                                                                      Okul Müdürü